2010. március 10., szerda

Neera léböjt kúra

Sok helyen, sokfélét lehet olvasni róla, az én tapasztalataim a következők:
- Mi egy hétig csináltuk, így is terveztük. A méregtelenítés mellett fogyási szándékkal is.
- Ügyeltünk a holdállásra, fogyóholdkor böjtöltünk.
- A Neera szirupot a DM-ben vásároltam meg, ahol felhasználtam egy 25%-os joker kupont és egy 15%-osat a vásárlás végösszegéből, így a 6990 Ft-ba kerülő szirup kb. 4000 Ft-ra jött ki. Ketten 3 doboz szirupot fogyasztottunk el az egy hét alatt, vagyis fejenként másfél doboznyit.
- Barátnőim szerint sima juharsziruppal is lehet csinálni ezt a kúrát, nem tudom, hogy igaz-e, nekem így működött.
- A recept a következő volt: 2 l vízben feloldottam 1,5 dl neera szirupot és belenyomtam két egész citrom kb. 1 dl-nyi levét, majd beleszórtam egy késhegynyi őrölt gyömbért. Ezt a mennyiséget ittuk egész nap, én még pohárba töltve felére hígítottam, a férjem nem.
- Az első két napban eléggé feszült voltam a nem evéstől, ráadásul a nyugodt körülmények is csak a szokásos, itthoni formában voltak adottak. De a szépen csörgedező kilók hamar átlendítettek a nehéz, diszkomfort érzéseken. Megfogadtam a tanácsot: amikor nagyon nehéz volt, azonnal bedöntöttem egy pohár italt és sokkal könnyebb lett.
- Soha nem voltam éhes, nem szédültem, nem fájt a fejem. Kívánós voltam csak, de azt hiszem, ez természetes.
- 3 nap ittam frissen facsart narancslevet (1-1 litert) is és két nap ittam 4-4 dl tejeskávét, csak az íze végett:-)
- 5 napig volt székletem, az utolsó két nap nem.
- Az utolsó két nap nehéz volt nagyon, de jó volt legyőzni magamat és úrrá lenni a rám törő érzéseken, vagyis nem feladni. Érdekes, hogy ezeken a napokon már nem is fogytam. A férjem a két utolsó este megevett egy 1 db banánból, egy db narancsból és 1 db almából álló turmixot, amibe 2 evőkanál lenmagot is tettem. Neki -talán ettől is- minden nap volt széklete és ő is 5 kg-ót adott le.
- A fentieket leszámítva végig energikusak és erősek voltunk, valamint nagyon élveztük a lelassult idő megtapasztalását. Teljesen világossá vált, hogy a rohanó életünket magunknak csináljuk, belülről pörgetjük magunkat, pl. az evéssel is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése